concept

Een concept dat werkt, vat de essentie van de behoefte en de noodzaak samen. Het bepaalt de route naar het gewenste eindresultaat en zet aan tot uitvoering.

Home » Concept
 

 

"When you don't feel that your feet are quite touching the bottom, you're just about in the right place to do something exciting."

David Bowie

Hét puzzelstuk of totaalconcept

Concepten creëren is dé grote kracht van The Concept Creators Tribe. Geef ons een uitdaging of een doel, krijg een totaalconcept terug. Een compleet plan voor invulling, uitvoering en afwikkeling. Je bent ook welkom als je al een basisconcept hebt. Wij leveren de ontbrekende puzzelstukken vanuit ons netwerk en onze kennis.

Onverwachte mogelijkheden

De specialiteit van The Concept Creators Tribe: persoonlijke, filmische sferen neerzetten waarbinnen mensen vrij zijn om te ontdekken en zich vooral vermaken. Laat ons eens kijken welke actie, ervaring of ontdekkingstocht het beste past bij jouw doelgroep.
Een concept creëren begint met kijken naar onverwachte mogelijkheden. Op het eerste gezicht kan een situatie of omgeving gangbaar of standaard zijn. Wij draaien dat graag om. Vanuit een ander perspectief zien wij waar kansen voor onze klanten zitten.

Complete Concepten

Het doel van onze concepten: mensen met andere mensen verbinden. Merken met doelgroepen of bezoekers met idealen. Wij schudden mensen wakker, laten ze nadenken en trekken ze uit hun comfortzone. Vermaken en prikkelen, daar gaat het om.
Een concept is compleet als het op één bierviltje past, het liefst in één kraakheldere illustratie gevat. Gemakkelijk uitvoerbaar met concrete stappen. Zo is de toegevoegde waarde voor jouw doelgroep, de locatie en de inhoud door de uitvoering van het concept direct duidelijk.

Jouw klanten voorop

Alles begint met een kop koffie. En veel vragen stellen. Aan de opdrachtgever, de omgeving en aan onszelf. In de eerste fase is het vooral speuren; concurrentieanalyse, locatiebezoek en interviews met samenwerkingspartners. Met gespitste oren en een open blik leggen wij de kern van elke behoefte bloot.
The Concept Creators Tribe stelt de klanten van jou als opdrachtgever voorop. Wie is jouw doelgroep en waar zit die? Wij leren deze mensen graag zo goed mogelijk kennen. We maken een rondje door hun buurt en halen onze boodschappen eens in hun plaatselijke supermarkt.

 

 

Ga de reis aan!

Nieuwe kennis, nieuwe contacten en een sterkere binding met je doelgroep. Dat is kort gezegd de meerwaarde die wij beloven. The Concept Creators Tribe versterkt jouw imago door onuitwisbare merkbeleving of brengt een verandering teweeg onder een groep mensen door een ervaring die ze bijblijft. Elk concept voeren wij uit op de meest efficiënte wijze zodat het jou geen tijd en kopzorgen kost.
Wij smeden hechtere banden tussen jouw doelgroep en jouw dienst of merk. Wij laten bezoekers en deelnemers meer beleven, halen ze uit hun comfort-zone en verrijken zo hun referentiekader. Benieuwd wat dit proces jou kan brengen? Beleef het zelf en ga de reis met ons aan!

 

 

 

 

 

Ook een leuk idee nodig? Kom gerust even langs, wij schenken een gemeen bakkie koffie!

 

 

bars