evenementen

The Concept Creators Tribe staat voor persoonlijke, pure en authentieke evenementen. Wij verbinden en vermaken. Stellen bezoekers op hun gemak of trekken ze nét uit hun comfortzone.

"When you don't feel that your feet are quite touching the bottom, you're just about in the right place to do something exciting."

David Bowie

Betrokken tot in de puntjes

Betrokkenheid en bewustzijn vergroten, nieuwe ervaringen en inzichten. Alle neuzen dezelfde kant op binnen je bedrijf. Gemotiveerde en geïnformeerde medewerkers. Meer leden voor je bridgevereniging, brand-activation of team-building, iets vieren met een twist of je visie duidelijk maken. Workshop, spel of filmvertoning. Of een onvergetelijke clubnacht in je eigen huis. The Concept Creators Tribe kijkt nergens van op en verzorgt het voor je tot in de puntjes.

Efficiënt die ene sfeer neerzetten

The Concept Creators Tribe ontwerpt en voert jouw evenement uit met een afgemeten kernteam, toegespitst op jouw doel. Daarbij werken we graag zo nauw mogelijk samen met jou als opdrachtgever. Efficiënte uitvoering dankzij effectieve brainstormsessies.
Wat levert dit jouw bezoekers op? The Concept Creators Tribe blinkt uit door kennis en ervaring met (film)techniek, decorbouw en productie. Hierdoor kunnen wij precies die ene sfeer neerzetten waardoor jouw doelgroep zich het meest aangesproken voelt.

Nét een stapje verder…

Wij vinden het leuk om evenementen neer te zetten die voor bezoekers een ontdekkingsreis zijn. Het leukste is het als het prikkelend en vermakelijk tegelijk is. Wij willen bezoekers op hun eigenzinnige manier laten kijken, laten voelen en vooral laten doen.
The Concept Creators Tribe wil bezoekers het gevoel geven dat ze net een stapje verder kunnen gaan. Belangrijk is dat we een sfeer creëren waarbij mensen in beweging komen en elkaar gaan helpen. We gebruiken humor om mensen zich op hun gemak te laten voelen. Ze mogen zich best een beetje belachelijk maken. Dat lukt het beste als de visie en aanpak in het concept niet voor de hand ligt.

Een warm bad voor iedereen!

De twist. Dát is wat een evenement van The Concept Creators Tribe uniek maakt ten opzichte van andere evenementen. Het is altijd onze bedoeling om mensen op een prettige of leerzame manier op het verkeerde been te zetten. Ze minstens naar het randje van hun comfortzone te brengen.
Onze visie: het is belangrijk dat je je grenzen oprekt, anders roest je vast. Het is voor jezelf en de rest van de wereld noodzakelijk dat je dat voorkomt. Wij geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn, dat ze zichzelf kunnen zijn en kunnen doen waar ze zin in hebben (uiteraard binnen de grenzen van het betamelijke). Een warm bad voor iedereen!

 

 

Consistente groei in meerwaarde

Ons geheim voor een succesvol evenement schuilt in onze voorbereiding. Wij gaan pas aan de slag als we glashelder alle behoeftes, wensen, uitdagingen, kopzorgen en dromen van alle belanghebbenden in kaart hebben. Wij zien geen detail over het hoofd en stellen elk knelpunt aan de kaak.
Het is ons ideaal om langdurige samenwerkingen op te bouwen waarbij wederkerigheid centraal staat. Meerwaarde ontstaat als alle partijen elkaar blijven inspireren.

 

 

 

Ook een leuk idee nodig? Kom gerust even langs, wij schenken een gemeen bakkie koffie!

 

 

bars