organisatie

The Concept Creators Tribe staat voor persoonlijke, pure en authentieke evenementen. Wij verbinden en vermaken. Stellen bezoekers op hun gemak of trekken ze nét uit hun comfortzone.

"When you don't feel that your feet are quite touching the bottom, you're just about in the right place to do something exciting."

David Bowie

Gesneden koek

Doelgroep en doelstelling? Check. Budget bepaald? Check. Nu even concreet maken. Van productieteam samenstellen tot locatie veroveren, leveranciers inschakelen en een promotieplan opzetten. Gesneden koek voor de The Concept Creators Tribe.

De beste plek voor jouw doelgroep

The Concept Creators Tribe weet wat er nodig is om de meest industriële setting om te toveren tot een blinkend sprookjesland of om een doelgerichte ontmoetingsplaats in te richten binnen het meest ongerepte stukje natuur. Ons leveranciersnetwerk is groot, veelzijdig en flexibel.
The Concept Creators Tribe vindt de beste locatie voor jouw doelgroep. We houden rekening met bereikbaarheid en capaciteit. Decoratie, techniek en ticketing, van catering tot vergunningen en parkeer- en sfeerbeheer. Laat het allemaal gerust aan ons over!

Persoonlijk en open contact

Persoonlijk en open contact met jou als opdrachtgever staat centraal. We vinden het belangrijk om het originele, authentieke en bijzondere alle ruimte te geven, natuurlijk in lijn met het gezamenlijke uitgangspunt; het basisconcept. Zo houden we het ook zo persoonlijk mogelijk voor jouw doelgroep.

Check, check, dubbelcheck van A tot Z

Creativiteit is belangrijk, maar voorop staat dat de organisatie efficiënt en doelgericht verloopt. Foutloos, zonder verlies van tijd of onvoorziene kosten. De aanpak van The Concept Creators Tribe: check, check, dubbelcheck- vanuit grondige research en een degelijk draaiboek.
Omdat wij onderzoekend ingesteld zijn en ons heel diep in de belevingswereld van jouw bezoekers of doelgroep inleven, tackelen wij knelpunten al in een vroeg stadium. Als we vanaf de concept-fase betrokken zijn, dan kunnen wij jou van A-tot-Z ontzorgen.

 

 

Compleet op de stap nauwkeurig

The Concept Creators Tribe kan ook aanhaken als je al een eind op weg bent. Neem bijvoorbeeld hulp bij organisatie, uitvoering van een evenement of om een concept compleet te maken. Wij gebruiken proven-processes en best-practices om nauwkeurig te bepalen in welke projectfase jij je bevindt. Wij hebben de ervaring en know-how in huis om razendsnel te herkennen welk puzzelstuk nog ontbreekt.
Als het nodig is, kunnen we als de beste improviseren. Dankzij onze ervaring zijn wij niet snel onder de indruk. Stiekem vinden we het wel interessant als dingen net iets anders lopen dan gepland. Vooral omdat onze creativiteit op dat soort momenten uitgedaagd wordt. Het eindresultaat blijft hoe dan ook gewaarborgd: de bezoeker die zich soepel kan laten meevoeren in een inspirerende ervaring.

 

 

 

 

 

 

Ook een leuk idee nodig? Kom gerust even langs, wij schenken een gemeen bakkie koffie!

 

 

bars